Infinite e-Sign Suite

قراردادها، پروتکل ها، صورتحساب ها، شکایات، گزارش ها، اظهارات ... زندگی تجاری تقریبا در اطراف چنین اسناد تجاری احاطه شده است. تعامل با این اسناد چیزی است که نمی توانید از آن اجتناب کنید - چه شما یک SME یا یک شرکت بزرگ باشید - . پس چگونه می توانید فرایند کسب و کار اسناد را سریعتر و امن تر انجام دهید؟ امضا اسناد بر روی رایانه لوحی یا امضای الکترونیکی ، - تکنولوژی نوآورانه توسط Infinite IT Solutions - جواب سوال است . امضای الکترونیکی نه تنها فرآیند امضای قراردادها و سایر اسناد تجاری را بهبود می بخشد، بلکه باعث می شود که فعالیت های عملیاتی شرکت بسیار سریعتر شود.

امضای الکترونیکی چیست؟

اسناد امضا شده در یک دستگاه تلفن همراه جایگزین امضای سنتی بر روی کاغذ می شود. به جای چاپ یک سند بر روی یک چاپگر، آن ر روی یک تبلت قرار می دهید و به جای امضا با استفاده از قلم معمولی آن را با استفاده از قلم نوری امضا کنید.

امضای الکترونیکی مزیت بزرگی را نسبت به یک امضای سنتی کاغذی به ارمغان می آورد - تأیید صحت آن بسیار ساده تر است. همه به لطف این واقعیت است که جدا از تصویر امضا، تبلت با سطح بیومتریک اطلاعات اضافی را ذخیره می کند: زاویه گرانش، نیروی فشار، مختصات GPS. پس از امضای تایید شده، شما نمی توانید سند یا امضا را تغییر دهید - آنها همیشه محافظت می شوند. امضای الکترونیکی یک راه حل IT مناسب و قانونی است - در امارات متحده عربی از نظر قانونی به عنوان یک امضا با دست به موجب قانون فدرال شماره 1 از سال 2006 در مورد معاملات الکترونیک و تجارت الکترونیک الزامی است.

چه شرکتها یی باید امضا کردن اسناد را روی یک دستگاه تلفن همراه آغاز کنند؟

امضای اسناد تجاری بر روی یک دستگاه تلفن همراه نوآورانه و راحت است. با استفاده از امضای الکترونیکی ، هیچ یک از اسناد کسب و کار در انتظار رسیدن به تصمیم گیرندگانی که در سفر کسب و کار زیادی هستند نمی ماند . همچنین، امضای الکترونیکی نشان دهنده پایان ناکارآمدی فروشندگان است که نمی توانند معامله را نهایی کنند زیرا امضای مشتری در سند وجود ندارد. به لطف امضای الکترونیکی ، اسناد تجاری می تواند در هر زمان و هر کجا امضا شود. این راه حل حوزه فناوری اطلاعات صاحبان شرکت ها ، بخشهای فروش و خرید ، منابع انسانی یا تیم های خدمات مشتری در اجرای وظایف روزمره را پشتیبانی می کند

به عنوان مثال، از بخش خدمات مشتری استفاده کنیم. خدمات مشتری در خط مقدم هر سازمان است. جای تعجب نیست که صاحبان شرکت به طور مداوم به دنبال ایجاد این بخش کارآمدتر هستند. البته این بخش در مورد امضای اسناد مبتنی بر کاغذ است که می تواند به راحتی با امضای سند در رایانه لوحی جایگزین شود. چگونه در عمل کار می کند؟ کارمند شما یک سند را در سیستم فناوری اطلاعات تهیه می کند و آن را به مشتری در رایانه لوحی نشان می دهد. مشتری می تواند قرارداد را به راحتی بخواند، همه قسمتها را چک کرده و قرارداد را بر روی یک دستگاه تلفن همراه با استفاده از قلم نوری امضا کند. سپس، اسناد امضا شده به ایمیل های الکترونیکی مشتری و آرشیو الکترونیکی برای اهداف داخلی و قانونی می رود. با امضای اسناد الکترونیکی، می توانید روند ترتیب قراردادها را ارتقا دهید و خدماتی را که در قرارداد بسیار سریعتر است، آغاز کنید.

همچنین با استفاده از موتور اعتبار سنجی ساخته شده، حوادثی را که هنگام ثبت اسناد بدون چک کردن و پذیرش شرایط امضا می شوند حذف می کنید- از نظر فنی غیرممکن است.

حمایت از تجارت و محیط زیست پایدار

انتخاب امضای الکترونیکی حرکت کسب و کار به سمت دوستی با محیط زیست است زیرا شما می توانید مصرف کاغذ خود را تا حد زیادی کاهش دهید. تمام اسناد امضا شده در رایانه لوحی در آرشیو الکترونیکی ذخیره می شوند. این کار جستجوی اسناد کسب و کار را آسان می کند و آنها را بایگانی می کند. چندین تن کاغذ و صدها سطح اضافی بدون استفاده می شود ، در حالی که شما برای کسب و کار اصلی، وقت گرانبها را به دست می آورید.

هر شرکتی که می خواهد مصرف کاغذ را کاهش دهد و کنترل بیشتری بر اسناد کسب و کار بایگانی شده داشته باشد ، باید پیاده سازی امضای الکترونیکی را در نظر بگیرد. در وهله اول، امضای اسناد در یک دستگاه تلفن همراه راه حل کامل حوزه فناوری اطلاعات برای شرکت هایی است که می خواهند به طور آگاهانه از شفافیت کامل گردش کار سند پیروی کنند.

یاد بگیرید چگونه اسناد تجاری را در هر زمان و هر جا امضا کنید

اسناد کسب و کار را به صورت الکترونیکی در دستگاه تلفن همراه یا از طریق یک پانل آنلاین امضا کنید. صرفه جویی در مصرف تناژ کاغذ و مقدار زیادی وقت برای سازمان شما.